Ervaringen

Annemieke heeft me in een cruciale en stressvolle periode in mijn leven met massage en energiewerk ondersteund en geheeld. Dat ik deze zware beproeving zonder blijvende kleerscheuren heb doorstaan, heb ik mede aan haar liefdevolle en onverschrokken professionaliteit te danken.
Manfred van Doorn, www.doublehealix.com

To receive a massage from Annemieke Joy Barnhoorn, is an absolute treat for body, heart and soul. She has this gift of a loving, present touch and at the same time her massage is deep-going. Truly healing on all levels! 
Ramya Charlotte Norell, www.passionofheart.com

lieve Annemieke, na onze ontmoeting van vanmorgen wandel ik door je site. de kleuren, afbeeldingen, tekst en beweging passen voor mij bij jouw persoon en je werk. de massage en de hele entourage met jouw persoon als middelpunt daarvan was helend voor me. een paar woorden – zorgzaam, hoopvoedend, bevestiging dat alles er mag zijn, stimulerend, licht, kracht. dank je dat ik dit met jou mag delen.
Justine Mol, www.justinemol.nl

In mijn jeugd heb ik te maken gehad met verschillende vormen van misbruik. In de loop van de jaren was er al veel geheeld toch liep ik opnieuw tegen verborgen stukken aan die ik verder op wilde ruimen.
Jouw naam kwam meteen bij me op. De wijze waarop je omgaat met iedereen is zo warm, puur en liefdevol dat ik je direct mijn hart gestolen heb toen ik je bij de Art of Feminine Presence-lessen heb ontmoet.

De combinatie van gesprekken en de, bijna magische, massages brachten mij heling en nieuwe inzichten. Al na 3 sessies was er een wereld van verschil. Er is meer verdieping ontstaan in mijn relatie en ook besef ik nu dat ik zelf veel bij te dragen heb voor vrouwen die misbruik hebben ervaren en daarin vastlopen. Ik voel me dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.
Karina Stelloo, www.close2nature.nl

Annemieke is een liefdevolle, zuivere en integere vrouw. Bij haar kan ik niet anders dan mijn muurtjes laten zaken en mijn maskers af doen. Zij nodigt uit om mijzelf te zijn, ik hoef niet te presteren of ”iemand” te zijn.
Zij biedt een veilige bedding waarin ik mij durf te laten zien en over te geven, waarin mijn cellen zich durven te openen om alles los te laten wat niet meer dient en waarin het ongeziene gezien kan worden.
 Inzichten komen binnen en het is heerlijk genieten.
Marthe Vischer

Mijn dank aan jou is zo ontzettend groot!!! Je hebt getoverd, ;-). Voel me een compleet ander mens. De rust waar ik al jaren naar verlang is eindelijk op mij neergedaald. Lieve Annemieke, je bent een cadeautje in mijn leven en verheug me op onze volgende afspraak.
Romy Verhulst