2020 – Objecten

Maak een sleutel!

“Maak een sleutel!” ontvang ik als inspiratie in februari 2020. “Zo’n 2 meter hoog” mag ie worden. Ik ga enthousiast aan het werk.
Terwijl ik bezig ben met de sleutel gaat ‘de wereld’ op slot. Lockdown. Bijna bizar.

Als de sleutel klaar is hoor ik “Ga de stad in met de sleutel”. Alsof het een gitaar is loop ik er diverse keren mee rond. Enigszins bevreemdend voelt dat wel. De stille stad met slechts enkele getuigen. Gesprekken ontstaan. Mensen voelen, ieder op eigen wijze, een bevrijdende symboliek. In de stilte komt een nieuwe werkelijkheid tot leven.

Key, 2020
Cardboard, Paper, Acryl
187x58x10,5cm

999 euro

Anker jezelf!

Terwijl ik een laatste hand aan de sleutel leg welt alweer nieuwe inspiratie op. “Maak een anker!”. Jawel, met plezier! 

Het is heel mooi om te ervaren hoe ook weer bij dit werk een liefdevolle synergie werkzaam is. Met kleine knipoogjes van ’toevalligheden’ voel ik me zachtmoedig begeleid door mijn spirituele gidsenteam.
Als het anker klaar is ga ik er, net als bij de sleutel mee op pad. Vrolijker en vrijer, zelfs al is het anker in materie zwaarder. Het anker helpt me herinneren dat ik een “kind van het licht” ben, elk moment opnieuw.

Anker, 2020

Karton, papier, Acryl
166x161x10

1111 euro

Aard!

Er is een groot verschil tussen ‘aarde’ en ‘wereld’. Het verbaast me tijdens het maken van het anker niets dat Leven me alweer inspireert voor een volgend uitroepteken.

Voor sommigen ‘Zonnewiel’. Voor anderen ‘Gelukspunt’ of ‘Aarde-teken’.
Wat het maken me brengt is een ‘pinpointen’ van mijn eigen plek als mens op aarde. ‘Hier en nu’.


Aarde, 2020

Karton, papier, acryl, lak
142x142x18cm

Verkocht

“You earned your wings, now fly”!

Ons leven op aarde is maar een klein percentage van wie we in werkelijkheid (in mijn ervaring samen) Zijn. Als we in harmonie en uitlijning leven met aarde en kosmos en onze sociale netwerken liefdevol verzorgen groeien onze energetische vleugels in samenspel met een wondermooie orkestratie van harmonisch, oorspronkelijk bestaan.

Het maken van deze vleugels vroeg om fijnzinnigheid en ‘right timing’. Ze zijn in samenwerking met een zuiver en bezield netwerk tot stand gekomen. Ze sieren op dit moment mijn praktijkruimte en werken mee met het verzorgen van ‘mijn’ (is in mijn ervaring ‘onze’) levenstuin.

Vleugels, 2020
Karton, acryl, lak
140x131x8cm

1515 euro